Automatische rolluiken

offerte automatisatie rolluikenWil je jouw bestaande rolluiken laten automatiseren? Of wil je nieuwe rolluiken die meteen ook elektrisch kunnen worden bedient?
Door dit lijstje in te vullen word je in contact gebracht met vakmensen die jou een exacte prijs geven van hoeveel het zou kosten om elektrische rolluiken bij jou te installeren.

Vergelijken is besparen

Door verschillende offertes met elkaar te vergelijken, kan je heel wat van de prijs afdingen bij andere leveranciers. Door offertes te vergelijken bespaar je gauw tot 30%.
Door het onderstaande formulier in te vullen, krijg je maximaal 3 offertes toegestuurd, en dit volledig gratis en vrijblijvend.

 

 

Waarom rolluiken automatiseren?

Automatisatie rolluikWaarom zou je een rolluik of meerdere rolluiken laten automatiseren als je die ook handmatig kan bedienen? Wel, er zijn vele voordelen aan verbonden!

  • Door rolluiken te automatiseren moet je niet iedere morgen en avond aan het lint staan sleuren. Iedereen met handmatig bedienbare rolluiken weet immers wel hoe zwaar het is om rolluiken open en toe te schuiven. Automatische rolluiken zijn perfect voor oudere mensen.
  • Automatisatie kost niet heel veel meer dan gewone rolluiken. Zeker niet als je bij de plaatsing van rolluiken al meteen kiest voor automatische rolluiken. Als je reeds handmatige rolluiken hebt en die automatisch wilt laten maken, kan dit je veel duurder uitkomen doordat de motor nog speciaal moet worden afgesteld en geregeld. Ook komt het voor dat de meeste oudere rolluiken wat zwaarder zijn, waardoor de motor ook zwaarder moet zijn en vervolgens duurder uitkomt.
  • Je kan een rolluik zelf volautomatisch maken. Eenvoudiger kan bijna niet! Met behulp van een klok of zonnesensor gaan de rolluiken vanzelf open en toe. Dit kan op een bepaald uur of vanaf dat de zonnesensor de zonnestralen oppikt. Uiteraard kan je de rolluiken ook steeds zelf instellen of bedienen.
  • Je verliest geen tijd. Een simpele druk op de knop of de afstandsbediening zorgt er al voor dat je rolluik omhoog of omlaag gaat. We slapen ‘s morgens graag allemaal die paar minuutjes langer, toch? Wel, met een automatische rolluik bespaar je die makkelijk.