Rolluiken offerte aanvragen België

Wil je een rolluiken offerte aanvragen in België? Of wil je meer advies en prijzen van rolluiken vergelijken? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang tot 5 gratis offertes van vakmannen. Dit alles strekt tot geen aankoopverplichting van diensten en de is volledig gratis.

Ga hier naar onze Nederlandse offerte service.
Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u?
2*. Welke type rolluiken wenst u (of heeft u)?
3*. Hoeveel rolluiken wenst u te plaatsen of te automatiseren?
4*. Wanneer wenst u het project op te starten?
5. Bijkomende informatie
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Hoe werkt het aanvragen van offertes op rol-luiken.be?

1. Op zoek naar de beste vakman

Als je rolluiken wilt plaatsen, wil je natuurlijk dat ze van kwaliteit zijn. Ook de installatie is van groot belang, want een rolluik die fout geïnstalleerd is, zal voor problemen zorgen.

2. Vul het offerteformulier in

Via ons offerteformulier kan je aangeven waar je juist naar op zoek bent. Op die manier kunnen we de juiste leveranciers en vakmannen voor jou vinden. Op die manier bespaar je zelf veel tijd en moeite.

3. Vergelijk de verschillende offertes

Tenslotte zal je verschillende offertes van professionele installateurs ontvangen. Deze kan je rustig vergelijken en zo een weldoordachte beslissing nemen.

rolluiken offerte aanvragen

Rolluiken offerte aanvragen: waar op letten?

Er zijn verschillende onderdelen waar je rekening mee dient te houden bij het plaatsen van rolluiken.

Prijs

De prijzen zijn uiteraard het belangrijkste op de rolluik offerte. Zo zullen er kosten berekend worden voor montagekosten, voorrijkosten en btw. Bekijk goed wat al dan niet inbegrepen is in de totaalprijs. De arbeidskost bepaalt een groot deel van de totaalprijs en bedraagt meestal ongeveer € 30 tot € 60 per uur.

Welke werken

Eerst dien je uit de verschillende soorten rolluiken te kiezen. Het is belangrijk om te bekijken welke werkzaamheden nodig zijn om de rolluiken te plaatsen.

Voor sommige rolluiken dienen er meer braakwerken te gebeuren. Denk ook na welke rolluiken je wilt installeren: een aluminium rolluik, houten rolluik… en welke bediening: handmatige bediening of elektrische bediening?

Ontvang gratis offertes en advies

De planning

Het is natuurlijk ook belangrijk om na te kijken wanneer de rolluikenspecialist aan de slag kan gaan en hoelang het plaatsen zal duren. Zo kan het soms zijn dat een vakman pas binnen 5 maanden beschikbaar is, maar je eigenlijk volgende maand al wilt genieten van jouw rolluiken.

Garantie rolluiken

Als je de rolluik laat plaatsen door een erkende vakman, ben je zeker van kwaliteit. Uiteraard is het menselijk om een fout te maken. In dat geval komt een goede garantieregeling van pas.

Je kan de schade laten reparen, zonder je ervoor hoeft te betalen. Meestal krijg je 5 jaar garantie op materiaal en montage. Dit verschilt natuurlijk wel van bedrijf tot bedrijf.

aluminium rolluiken

Rolluiken laten plaatsen: ontvang gratis rolluiken offertes en bespaar

Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van erkende vakmannan. Je bespaart tot 30 % op de prijs van rolluiken en je vindt snel een erkende installateur in de buurt.

Vind de juiste vakman in jouw regio