Rolluiken Nederland

Aangezien wij proberen om een van de grotere info sites over rolluiken te zijn, kunnen wij onze Noorderburen natuurlijk niet buiten beschouwing laten. Voor België bieden we al enige tijd een uitgebreide offertedienst. Nu hebben we die ook voor Nederland!

Wil je graag rolluiken in Nederland laten plaatsen? Of ben je benieuwd wat rolluiken in Nederland kosten? Dat kan je nu allemaal te weten komen via de gratis offerte service van rol-luiken.be.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u?

2*. Welke type rolluiken wenst u (of heeft u)?

3*. Hoeveel rolluiken wenst u te plaatsen of te automatiseren?

4*. Wanneer wenst u het project op te starten?

5. Bijkomende informatie

6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Hoe werkt het?

We vragen slechts twee minuten van jouw tijd, om enkele vragen die het makkelijk maken om een offerte op maat op te stellen. Vervolgens hoef je alleen nog je gegevens achter te laten en ten slotte op de verzend knop te drukken.

Eens we alle gegevens hebben verwerkt, worden die in een database geplaatst. Van daaruit kunnen geïnteresseerde partijen jouw aanvraag behandelen. In totaal zullen drie à vier bedrijven jou een offerte op maat toesturen.

rolluiken nederland

Waarom offertes voor rolluiken aanvragen?

Als je naar de supermarkt gaat, vergelijk je prijzen. Vaak gaat het slechts om enkele euro’s of centen. Waarom zou je dan geen prijzen vergelijken bij rolluiken, die vaak toch enkele honderden euro’s kosten?

Door prijzen te vergelijken, bespaar je immers geld. Veel geld! Omdat verschillende bedrijven je een rolluik willen verkopen, heerst er ook meer concurrentiedruk. En dat is natuurlijk goed voor jouw portemonnee! Gemiddeld bespaar je 30% op de aankoopprijs van rolluiken in Nederland.

Toch zijn er nog enkele andere goede redenen om gebruik te maken van onze service. We sommen ze even voor je op:

  • Alles wordt gratis voor jou geregeld. En met gratis bedoelen we helemaal gratis! Er hoeft helemaal niets betaald te worden voor deze dienst. Niet tijdens de aanvraag en niet na de aanvraag. Er wordt ook geen commissie doorgerekend.
  • De hele dienst gebeurt heel vlotjes. Het formulier invullen duurt niet veel langer dan twee minuten en dat is het ook meteen. Nadat jij jouw deel hebt gedaan, wordt alles voor jou geregeld.
  • Alle offertes die je ontvangt zijn vrijblijvend. Dat wilt zeggen dat er nooit enige aankoopverplichting zal zijn. Ben je nieuwsgierig geworden naar de prijs van een rolluik? Of heb je ondertussen al een betere offerte gekregen? Dan is dat geen probleem.

Vind de juiste vakman in jouw regio