Rolluiken Oost-Vlaanderen: ontvang gratis offertes

Wil je rolluiken laten plaatsen in de provincie Oost-Vlaanderen en rolluik prijzen vergelijken? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang gratis offertes en advies van professionals.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u?

2*. Welke type rolluiken wenst u (of heeft u)?

3*. Hoeveel rolluiken wenst u te plaatsen of te automatiseren?

4*. Wanneer wenst u het project op te starten?

5. Bijkomende informatie

6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Waarom rolluiken offerte aanvragen?

In Vlaanderen alleen al zijn er meer dan 1.500 bedrijven die rolluiken komen plaatsen of kunnen leveren. Als je effectief van plan bent om rolluiken te gaan plaatsen, is het aangeraden om enkele bedrijven met elkaar te vergelijken. Maar 1.500 is natuurlijk wel heel veel.

De tijd die het in beslag zou nemen om slechts enkele van deze bedrijven te contacteren, kan je beter gebruiken aan andere, nuttigere dingen. Zelfs als je alleen kijkt naar bedrijven uit de regio Oost-Vlaanderen is het nog een onbegonnen werk om zelf te doen.

Waarom zo veel moeite doen als je gewoon offertes kan vergelijken via reeds geverifieerde diensten? Via bovenstaand formulier wordt het immers makkelijker dan ooit om offertes voor rolluiken in Oost-Vlaanderen te vergelijken.

Zo kom je meteen in contact met verschillende bedrijven die ook effectief geïnteresseerd zijn om een klus voor jou uit te voeren. Bovendien is dit alles volledig gratis en zonder aankoopverplichtingen. Dus zelf als je gewoon enkele vragen hebt kan je die hier kwijt.

Voordelen plaatsen van een rolluik

  • Inbraakwerend
  • Isolerende werking
  • Verduisteren goed
  • Rolluiken zijn goedkoop
  • Optie om te automatiseren
rolluiken oost-vlaanderen

Soorten rolluiken

Wil je nieuwe rolluiken plaatsen? Er zijn verschillende soorten rolluiken beschikbaar:

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken worden over het algemeen het meest geplaatst, omdat ze bij elk gebouw passen. De rolluiken worden voor de ramen geplaatst, waardoor de prijs van de rolluik vrij laag is. Het nadeel is dan wel dat de rolluik minder isoleert en de inbraakwering minder sterk is.

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden achter het kozijn geïnstalleerd. Daardoor kan je de opbouwrolluiken maar een klein beetje zien als ge opgerold zijn. Daardoor blijft je woning er wel hetzelfde uitzien. Opbouwrolluiken hebben een goede inbraakwering en verduisteren volledig.

Ontvang GRATIS offertes rolluiken

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken worden in de muur geplaatst, waardoor ze niet zichtbaar zijn in ingerolde stand. Dit is vooral interessant bij nieuwbouw. Inbouwrolluiken hebben een zeer goede isolatie en privacybescherming.

Elektrische rolluiken

Elektrische rolluiken zijn rolluiken die je kan oprollen door het duwen op een schakelaar of afstandsbediening. Deze rolluiken zijn wel een beetje duurder dan manuele rolluiken, maar je hoeft niet zo’n zware rolluik naar boven te trekken.

het plaatsen van rolluiken

Prijzen rolluiken Oost-Vlaanderen

Wat kost het om rolluiken te plaatsen in Limburg? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. 

Eerst hangt het af van het materiaal dat je kiest. De meest gebruikte materialen zijn aluminium rolluiken of kunststof rolluiken. Rolluiken van aluminium zijn steviger en isoleren beter, maar zijn ook zwaarder duurder dan rolluiken van kunststof. Heel soms kiezen mensen voor houten rolluiken.

Onderstaande tabel geeft je een indicatie van de prijzen per soort rolluik:

Soort rolluikPrijs
Rolluik kunststof 100cm x 100cm€95 – €155
Rolluik kunststof 200cm x 200cm€240 – €340
Rolluik aluminium 100cm x 100 cm€105 – €255
Rolluik aluminium 200cm x 200cm€360 – €625
De bediening€15 – €250
Montage€95 – €250
elektrische bediening van het rolluik

Rolluiken Oost-Vlaanderen aanvragen

Uiteraard is gebruik maken van dat offerteformulier geen noodzaak of verplichting. Alleen kan het je heel wat geld en tijd schelen.

Mailtjes sturen of telefoontjes plegen naar alle bedrijven in Oost-Vlaanderen is gewoon te veel werk. Bovendien zou het vele uren in beslag nemen om een degelijk voorstel te krijgen van deze bedrijven. Uit cijfers blijkt trouwens dat de gemiddelde offerte 30% op de aanvankelijk gemiddelde prijs bespaart.

Maar hoef je nu alleen rolluiken offertes uit Oost-Vlaanderen aan te vragen? Nee! Uiteraard niet. België is niet heel erg groot en dus zijn bedrijven uit alle provincies geïnteresseerd om rolluiken bij jou te komen plaatsen. Voor een showroom kan het soms wel vervelend zijn, want kleine bedrijven hebben niet altijd meerdere showrooms in verschillende provincies staan.

In ieder geval is een offerte aanvragen altijd een slimme zet! Je bespaart geld, tijd en het is zonder enige aankoopverplichting. Er is dus letterlijk geen enkel nadeel aan verbonden.

Vind de juiste vakman in jouw regio