Rolluiken plaatsen Antwerpen

Wil je een of meerdere rolluiken plaatsen in Antwerpen? Ontvang gratis offertes voor rolluiken via onderstaand formulier en vergelijk prijzen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u?
2*. Welke type rolluiken wenst u (of heeft u)?
3*. Hoeveel rolluiken wenst u te plaatsen of te automatiseren?
4*. Wanneer wenst u het project op te starten?
5. Bijkomende informatie
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Soorten rolluiken

Er zijn verschillende soorten rolluiken, vervaardigd uit verschillend materiaal. Je hebt ook elektrische rolluiken en rolluiken die je manueel bedient. Rolluiken met een handmatige bediening zijn goedkoper dan geautomatiseerde rolluiken met een elektrische bediening. Welk type rolluik je kiest is afhankelijk van je situatie en voorkeur.

Kunststof rolluiken

Kunststof rolluiken zijn een erg goede optie om te overwegen. Een rolluik van kunststof weegt niet te veel en beschermt tegen de zon. Ook isoleert het tegen warmte en geluid dankzij een luchtlaag in de kunststof lamellen.

Een kunststof rolluik past zowel bij een klassieke als een moderne woning. Rolluiken van kunststof zijn goedkoper dan rolluiken van aluminium.

Aluminium rolluiken

Aluminium rolluiken, ofwel industriële rolluiken, bieden heel wat voordelen. Een rolluik van aluminium is erg stevig en beveiligt goed tegen inbraak. Dit maakt wel dat de rolluik zwaarder is. Aluminium rolluiken zijn trouwens in elke RAL-kleur te verkrijgen. Bij al deze voordelen komt uiteraard wel een hoger prijskaartje kijken.

Houten rolluiken

Klassieke woningen staan erg mooi met houten rolluiken. Qua gebruiksgemak en doeltreffendheid is het wel niet aangeraden voor houten rolluiken te kiezen. Ze zijn niet zo geluidswerend als kunststof of aluminium rolluiken.

Daarnaast dien je rolluiken van hout ook veel meer te onderhouden, om ze mooi en in goede conditie te houden. Voorts bestaan er ook nog pvc rolluiken. Dit is een goedkopere variant, maar kan erg mooi staan met pvc ramen. Voorbeelden van de bekendste merken van rolluiken zijn Altron, Heroal, Lukaflex, Somfy, Smits, Velux rolluiken,…

rolluik plaatsen Antwerpen

Rolluiken Antwerpen

Via de gouden gids vind je de meerderheid van ervaren vakmannen uit Antwerpen terug. Echter is het nogal veel werk om ze allemaal persoonlijk te gaan contacteren.
Door het bovenstaande formulier in te vullen, word je aanvraag automatisch doorgestuurd naar een algemene database.

Die wordt gezien door geschikte installateurs gespecialiseerd in rolluiken, rolpoorten en sectionale garagepoorten uit de regio Antwerpen. Als zij de aanvraag zien en vinden dat zij jou van dienst kunnen zijn, dan zullen zij jou, samen met twee tot drie andere professionals, contacteren.

Vind de juiste vakman in jouw regio

Verdere verloop

Jij hoeft niets meer te doen dan het offerteformulier in te vullen. Probeer je werken gewoon zo goed mogelijk te beschrijven. Zo gaat er geen tijd meer verloren aan het verduidelijken en aanpassen zodat je offerte meteen tot in de puntjes juist is.

Wanneer je de offertes hebt ontvangen, kan jij zelf beginnen vergelijken. Naast de totaalprijs krijg je ook meer info over de werkwijze, materialen, eventuele kortingen, … Vergelijk de verschillende pakketten dus grondig!

Indien er geen duidelijke ‘winnaar’ te voorschijn komt, kan je hen natuurlijk nog verder mailen om vragen te stellen of om van de prijs af te dingen. Doe dit zeker! Klanten kunnen soms nog wel 10 tot 20% van de originele verkoopprijs krijgen door te vragen voor een extra korting.

Prijzen rolluiken plaatsen in Antwerpen

De prijzen voor rolluiken kunnen erg variëren. Dit hangt af van de keuzes die je maakt. Zo kost een elektrisch rolluik meer dan een manueel rolluik. Rolluiken voorzien van een speciale kleur of motief zijn ook duurder. Ook grote rolluiken zijn natuurlijk duurder dan kleine rolluiken.

Onderstaande tabel geeft je een indicatie van de prijzen:

Soort rolluikPrijs
Rolluik kunststof 100cm x 100cm€ 95 – € 155
Rolluik kunststof 200cm x 200cm€ 240 – € 340
Rolluik aluminium 100cm x 100 cm€ 105 – € 255
Rolluik aluminium 200cm x 200cm€ 360 – € 625
De bediening€ 15 – € 250
Montage€ 95 – € 250

Meer offertes ontvangen?

Nieuwe rolluiken installeren, of bestaande rolluiken vervangen? Offerte aanvragen voor manuele of elektrische rolluiken en rolpoorten in Antwerpen? Hoe meer offertes je ontvangt, hoe beter de prijs uiteraard zal zijn… Als je nog offertes wilt ontvangen raden we je aan om ons offerteformulier in te vullen.

Het gaat om hetzelfde systeem, maar dit keer wordt het doorgestuurd naar bedrijven over heel België. Wees gerust, ook dit is volledig gratis!

Het grote voordeel is dat je nu nog meer offertes hebt ontvangen en dus nog meer kan vergelijken en wellicht een veel goedkopere prijs vindt.

Ontvang GRATIS offertes en advies