Rolluiken Vlaams-Brabant

rolluiken vlaams brabantElke provincie heeft zijn eigen bedrijven die gespecialiseerd zijn in de plaatsing van rolluiken. Even zoeken in de gouden gids brengt je op een totaal van 181 vakmannen, bedrijven en klusjesmannen.
Een groot aantal! Zeker als je van plan bent om een groot deel van hen te gaan contacteren voor een klus bij jou thuis.

Laten we eerlijk zijn, het zou heel veel tijd en energie kosten om al deze bedrijven in Vlaams-Brabant te contacteren. Als je helemaal zeker wilt spelen en ook buiten je eigen regio wilt kijken is er al helemaal aan voor de moeite. Met meer dan 1500 resultaten is het immers onbegonnen werk om een kwalitatief en prijsvriendelijk bedrijf te vinden.

Tegenwoordig is alles geautomatiseerd en speelt internet een belangrijk deel in onze levens. Omdat bedrijven en vakmannen dat ook beseffen, besloten we om te gaan samenwerken.
Wij van rol-luiken.be sloegen de handen in elkaar met bijna alle 1500 bedrijven in België om een online platform te creëren waar de cliënt nu nog maar enkele minuten de tijd moet nemen om een offerte aan te vragen.
Nadat de gegevens een keer zijn ingevuld, komen deze automatisch terecht in onze database die toegankelijk is voor al deze bedrijven.
De bedrijven die geïnteresseerd zijn en het snelst reageren op jouw aanvraag zullen jou een offerte kunnen doorsturen.
Om het voor alle partijen gezellig te houden, beperken we het aantal offertes tot maximaal vijf. Zo krijg jij geen overvloed aan offertes en zo wordt de concurrentiedruk tussen de bedrijven normaal gehouden.

Eens je de offertes hebt ontvangen is het aan jou om de knoop door te hakken. Ga je akkoord met een offerte, of wil je liever de bal nog wat afhouden? Gebruik maken van onze offertedienst is gratis en strekt tot geen enkele aankoopverplichting. Je kan de dienst dus ook als louter informatief gebruiken!

 

Om de beste prijs-kwaliteit offerte te krijgen geven we je nog enkele tips mee:

  • Beperk jezelf niet tot Vlaams-Brabant. Vraag ook offertes aan buiten jouw regio of provincie. Hoe meer bedrijven je kan aanspreken, hoe groter de concurrentiedruk is en hoe lager de prijs zou kunnen zijn.
  • Wees zo duidelijk mogelijk in je omschrijving. Als je afmetingen hebt van je kozijnen of rolluiken, speel die dan gerust door! Hoe minder werk de vakmannen hebben, hoe goedkoper de prijs wordt.
  • Durf een budget voorop te stellen. Zo weten de klusjesmannen en/of bedrijven dat ze niet met je moeten sollen.

Rolluiken offertes aanvragen in Vlaams-Brabant en andere provincies kan via het onderstaande formulier.